CIDLI1612

New product

5 Items

Батериски ударен завртувач 16.8V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Опис:

Бренд: Инго
Инго Ставка бр: CIDLI1612
Напон: 16.8V
Брзина на без оптоварување: 0-350 / 0-1350 / мин
Макс.torque: 28NM
Капацитет на чак: 0,8-10мм
Поставки за вртежен момент: 18 + 1 + 1
16,8V литиум-јон батерии 1,5Ah
Механичка опрема со 2 брзини
Со батерии од 2 парчиња
Со полнач од 1pc 2Hr
Волти на полнење: 100V-240V ~ 50 / 60Hz
Интегрирано работно светло
Индикатор за напојување на LED 

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски ударен завртувач 16.8V

Батериски ударен завртувач 16.8V

ГОДИНА ГАРАНЦИЈАОпис:

Бренд: Инго
Инго Ставка бр: CIDLI1612
Напон: 16.8V
Брзина на без оптоварување: 0-350 / 0-1350 / мин
Макс.torque: 28NM
Капацитет на чак: 0,8-10мм
Поставки за вртежен момент: 18 + 1 + 1
16,8V литиум-јон батерии 1,5Ah
Механичка опрема со 2 брзини
Со батерии од 2 парчиња
Со полнач од 1pc 2Hr
Волти на полнење: 100V-240V ~ 50 / 60Hz
Интегрирано работно светло
Индикатор за напојување на LED 

20 други производи во иста категорија: