CDLI228120-2

New product

5 Items

Батериски завртувач 12V LI-ION

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 12 V
 • 2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpm
 • LED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТА
 • ПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 18 + 1
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • Max МОЌНОСТ 20 Nm
 • ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ 1 ЧАС 30 МИНУТИ
 • 2 БАТЕРИИ
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 2 БИТОВИ 50мм

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач 12V LI-ION

Батериски завртувач 12V LI-ION

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 12 V
 • 2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpm
 • LED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТА
 • ПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 18 + 1
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • Max МОЌНОСТ 20 Nm
 • ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ 1 ЧАС 30 МИНУТИ
 • 2 БАТЕРИИ
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 2 БИТОВИ 50мм

20 други производи во иста категорија: