CIDLI228121

New product

5 Items

Батериски ударен завртувач 12V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 12 V
 • ВРТЕЖИ 0-2000
 • УДАРИ 0-2800/min
 • СИЛА 100NM
 • КОНЕКТОР 1/4 (6,35mm)
 • ЛЕД СИЈАЛИЧКА
 • 2 БИТОВИ
 • КУФЕР
 • 2 БАТЕРИИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски ударен завртувач 12V

Батериски ударен завртувач 12V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 12 V
 • ВРТЕЖИ 0-2000
 • УДАРИ 0-2800/min
 • СИЛА 100NM
 • КОНЕКТОР 1/4 (6,35mm)
 • ЛЕД СИЈАЛИЧКА
 • 2 БИТОВИ
 • КУФЕР
 • 2 БАТЕРИИ

20 други производи во иста категорија: