CDLI08120

New product

5 Items

Батериски завртувач 12V LI-ION

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации: 

 • НАПОН 12 V
 • MAX MOЌНОСТ 20 Nm
 • БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ 0-600 rpm
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • LED СИЈАЛИЦА
 • ПОСТАВУВАЊА JAЧИНА 21 + 1
 • ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ 1 ЧАС 30 МИНУТИ
 • 2 БИТОВИ 50 мм

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач 12V LI-ION

Батериски завртувач 12V LI-ION

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации: 

 • НАПОН 12 V
 • MAX MOЌНОСТ 20 Nm
 • БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ 0-600 rpm
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • LED СИЈАЛИЦА
 • ПОСТАВУВАЊА JAЧИНА 21 + 1
 • ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ 1 ЧАС 30 МИНУТИ
 • 2 БИТОВИ 50 мм

20 други производи во иста категорија: