CIRLI2002

New product

5 Items

Батериски завртувач 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 1/4″
 • 2 БРЗИНИ 0-1300 / 0-2300rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 200 NM
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 5 ПАР. ДОДАТОЦИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач 20V

Батериски завртувач 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 1/4″
 • 2 БРЗИНИ 0-1300 / 0-2300rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 200 NM
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 5 ПАР. ДОДАТОЦИ

20 други производи во иста категорија: