CDLI2002

New product

5 Items

Батериски завртувач 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1500rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 45 NM
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 0.8 – 10mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 15 + 1
 • 2 БРЗИНИ
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 47 ПАР. ДОДАТОЦИ
ШИФРА: CDLI2002

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач 20V

Батериски завртувач 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1500rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 45 NM
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 0.8 – 10mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 15 + 1
 • 2 БРЗИНИ
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 47 ПАР. ДОДАТОЦИ
ШИФРА: CDLI2002

20 други производи во иста категорија: