CDLI228180

New product

5 Items

Батериски завртувач 18V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

Спецификации:

 • НАПОН 18 V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1350 rpm
 • Max МОЌНОСТ 30 Nm
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10 mm
 • ПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 18 + 1
 • ТЕЖИНА 1.80 Kg
 • 2 БАТЕРИИ 18V Li-ion
 • ТРАЈНОСТ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ 2 ЧАСА
 • ВГРАДЕНА ЛЕД СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТА
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач 18V

Батериски завртувач 18V

Спецификации: 

 • НАПОН 18 V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1350 rpm
 • Max МОЌНОСТ 30 Nm
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10 mm
 • ПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 18 + 1
 • ТЕЖИНА 1.80 Kg
 • 2 БАТЕРИИ 18V Li-ion
 • ТРАЈНОСТ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ 2 ЧАСА
 • ВГРАДЕНА ЛЕД СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТА
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ

20 други производи во иста категорија: