CIDLI2003

New product

5 Items

Батериски ударен завртувач 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Напон: 20V

Вртежи: 0-450 / 0-1900/мин

Удар: 28000/мин
Моќност: 55NM
Метален Футер: 13мм
Подесување на вртежи: 23+1+1
Брзини: 2 брзини
Батерија: 2 батерии 20v/2Ah
Брзо полненње за 1 час
Лед индикатор за батерија 50 додатоци
Пакувана во торба

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски ударен завртувач 20V

Батериски ударен завртувач 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
Напон: 20V
Вртежи: 0-450 / 0-1900/мин
Удар: 28000/мин
Моќност: 55NM
Метален Футер: 13мм
Подесување на вртежи: 23+1+1
Брзини: 2 брзини
Батерија: 2 батерии 20v/2Ah
Брзо полненње за 1 час
Лед индикатор за батерија 50 додатоци
Пакувана во торба

20 други производи во иста категорија: