CDLI1221

New product

5 Items

Батериски завртувач 12V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • Напон: 12V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Моќност: 25NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 1 батеија 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во кутија

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач 12V

Батериски завртувач 12V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • Напон: 12V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Моќност: 25NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 1 батеија 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во кутија

20 други производи во иста категорија: