CIDLI228180

New product

5 Items

Ударна батериски завртувач 18V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

Спецификации:

 • НАПОН 18V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1350rpm
 • БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ 2000 / мин
 • MАΧ МОЌНОСТ 30NM
 • МЕТАЛЕН САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 18 + 1
 • ТЕЖИНА 1.60 kg
 • 2 БАТЕРИИ
 • ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ 2 ЧАСА
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ
 • УДАР ЗА БУШЕЊЕ ВО БЕТОН

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Ударна батериски завртувач 18V

Ударна батериски завртувач 18V

Спецификации:

 • НАПОН 18V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1350rpm
 • БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ 2000 / мин
 • MАΧ МОЌНОСТ 30NM
 • МЕТАЛЕН САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 18 + 1
 • ТЕЖИНА 1.60 kg
 • 2 БАТЕРИИ
 • ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ 2 ЧАСА
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ
 • УДАР ЗА БУШЕЊЕ ВО БЕТОН

20 други производи во иста категорија: