CKLI18021

New product

5 Items

Сет батериски завртувач 18V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 18V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1350rpm
 • БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ 2000 / мин
 • MАΧ МОЌНОСТ 30NM
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 18 + 1

2. CIDLI 228181

 • НАПОН 18V
 • 1/4 ‘(6.35mm) КОНЕКТОР
 • ВРТЕЖИ 0-2200RPM
 • УДАР НА МИНУТА 0-3000IPM
 • ТЕЖИНА 1.80 Kg
 • MАХ МОЌНОСТ 120NM
 • 2 БАТЕРИИ
 • 1 ПОЛНАЧ
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ
 • 13 ДОДАТОЦИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Сет батериски завртувач 18V

Сет батериски завртувач 18V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 18V
 • 2 БРЗИНИ 0-400 / 0-1350rpm
 • БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ 2000 / мин
 • MАΧ МОЌНОСТ 30NM
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 18 + 1

2. CIDLI 228181

 • НАПОН 18V
 • 1/4 ‘(6.35mm) КОНЕКТОР
 • ВРТЕЖИ 0-2200RPM
 • УДАР НА МИНУТА 0-3000IPM
 • ТЕЖИНА 1.80 Kg
 • MАХ МОЌНОСТ 120NM
 • 2 БАТЕРИИ
 • 1 ПОЛНАЧ
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ
 • 13 ДОДАТОЦИ

20 други производи во иста категорија: