CIWLI2001

New product

5 Items

Батериски завртувач за патент клучеви 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 1/2″
 • 2 БРЗИНИ 0-1300 / 0-2300rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 300 NM
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 3 ПАР. ДОДАТОЦИ 17, 19, 21mm

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски завртувач за патент клучеви 20V

Батериски завртувач за патент клучеви 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 1/2″
 • 2 БРЗИНИ 0-1300 / 0-2300rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 300 NM
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
 • 3 ПАР. ДОДАТОЦИ 17, 19, 21mm

20 други производи во иста категорија: