CDLI2003

New product

5 Items

Батерски завртувач 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 2 БРЗИНИ 0-450 / 0-1900rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 55 NM
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 2.0 – 13mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 23 + 1
 • 2 БРЗИНИ
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ
 • 47 ПАР. ДОДАТОЦИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батерски завртувач 20V

Батерски завртувач 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 20V
 • 2 БРЗИНИ 0-450 / 0-1900rpm
 • ВРТЕЖЕН МОМЕНТ 55 NM
 • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 2.0 – 13mm
 • ПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА 23 + 1
 • 2 БРЗИНИ
 • 2 БАТЕРИИ Li-On 2.0 ah
 • 1 ПОЛНАЧ
 • ВГРАДЕНА ЛЕД БАТЕРИЈА
 • ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
 • КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ
 • 47 ПАР. ДОДАТОЦИ

20 други производи во иста категорија: