HG 20008

New product

5 Items

Фен индустриски

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • МОЌНОСТ 2000 W
 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • ТЕМПЕРАТУРА 350 ° C / 550 ° C
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 300/500 L / min
 • РАЧКА ОБШИЕНА СО ГУМА ЗА ЛЕСНА УПОТРЕБА
 • ВКЛУЧЕНИ СЕ 1 ШПАКЛА И 4 РАЗЛИЧНИ ДИФУЗЕРИ
 • ТЕЖИНА 1.10 kg

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Фен индустриски

Фен индустриски

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • МОЌНОСТ 2000 W
 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • ТЕМПЕРАТУРА 350 ° C / 550 ° C
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 300/500 L / min
 • РАЧКА ОБШИЕНА СО ГУМА ЗА ЛЕСНА УПОТРЕБА
 • ВКЛУЧЕНИ СЕ 1 ШПАКЛА И 4 РАЗЛИЧНИ ДИФУЗЕРИ
 • ТЕЖИНА 1.10 kg

30 други производи во иста категорија: