CS 1858

New product

5 Items

Рачен циркулар

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 1400W
 • МAX ДИАМЕТАР НА ПИЛА 185mm
 • ВРТЕЖИ БЕЗ ТЕРЕТ 4800rpm
 • ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА
 • КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ ПОД АГОЛ
 • 45 °: 44mm
 • 90 °: 65mm
 • ТЕЖИНА 4.0Kg
 • БКЛУЧЕНО 1 ПИЛА 185мм 24 ЗАБИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Рачен циркулар

Рачен циркулар

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 1400W
 • МAX ДИАМЕТАР НА ПИЛА 185mm
 • ВРТЕЖИ БЕЗ ТЕРЕТ 4800rpm
 • ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА
 • КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ ПОД АГОЛ
 • 45 °: 44mm
 • 90 °: 65mm
 • ТЕЖИНА 4.0Kg
 • БКЛУЧЕНО 1 ПИЛА 185мм 24 ЗАБИ

2 други производи во иста категорија: