AG 8508-1

New product

5 Items

Аголна брусилка950W со куфер + 10 камења за метал

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 950 W
 • ВРТЕЖИ 11000 rpm
 • ПРЕЧНИК 115 mm
 • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
 • ТЕЖИНА 2.50 Kg

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Аголна брусилка950W со куфер + 10 камења за метал

Аголна брусилка950W со куфер + 10 камења за метал

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 950 W
 • ВРТЕЖИ 11000 rpm
 • ПРЕЧНИК 115 mm
 • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
 • ТЕЖИНА 2.50 Kg

9 други производи во иста категорија: