AG 10508

New product

5 Items

Аголна брусилка 1050W

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 1050 W
 • ВРТЕЖИ 11000 rpm
 • ПРЕЧНИК 125 mm
 • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
 • ТЕЖИНА 2.40 Kg

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Аголна брусилка 1050W

Аголна брусилка 1050W

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 1050 W
 • ВРТЕЖИ 11000 rpm
 • ПРЕЧНИК 125 mm
 • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
 • ТЕЖИНА 2.40 Kg

9 други производи во иста категорија: