IW 10508

New product

5 Items

Електричен заштрафувач

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50-60Hz
 • МОЌНОСТ 1050W
 • ВРТЕЖИ 2300rpm
 • MАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ВРТЕЖ 550N.m
 • ТЕЖИНА 3,5 kg
 • 6 КЛУЧЕВИ (17, 18,19,21,23,24mm)
 • 1 ПАРЧЕ 125mm ПРОДОЛЖЕТОК
 • ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Електричен заштрафувач

Електричен заштрафувач

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50-60Hz
 • МОЌНОСТ 1050W
 • ВРТЕЖИ 2300rpm
 • MАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ВРТЕЖ 550N.m
 • ТЕЖИНА 3,5 kg
 • 6 КЛУЧЕВИ (17, 18,19,21,23,24mm)
 • 1 ПАРЧЕ 125mm ПРОДОЛЖЕТОК
 • ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

13 други производи во иста категорија: