ID6528

New product

5 Items

Ударна Дупчалка 650W

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
 • MOЌНОСТ 650 Watt
 • ВРТЕЖИ 0-3000rpm
 • ФУТЕР 13 mm
 • ТЕЖИНА 1,90 kg
 • ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Ударна Дупчалка 650W

Ударна Дупчалка 650W

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
 • MOЌНОСТ 650 Watt
 • ВРТЕЖИ 0-3000rpm
 • ФУТЕР 13 mm
 • ТЕЖИНА 1,90 kg
 • ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

13 други производи во иста категорија: