ID11008

New product

5 Items

Ударна дупчалка 1100W

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
 • MOЌНОСТ 1100 Watt
 • ВРТЕЖИ 0-2800rpm
 • ДИАМЕТАР НА ФУТЕР 13 mm
 • ТЕЖИНА 2.10 kg
 • ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Ударна дупчалка 1100W

Ударна дупчалка 1100W

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

 • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
 • MOЌНОСТ 1100 Watt
 • ВРТЕЖИ 0-2800rpm
 • ДИАМЕТАР НА ФУТЕР 13 mm
 • ТЕЖИНА 2.10 kg
 • ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

13 други производи во иста категорија: