Пумпа и Филтери за Вода

Пумпа и Филтери за Вода

Од Јуни 2020 ние како  ВОРНЕТЕ може да ве снапдуваме со специјални Пумпи и супер квалитетни Филтери од брендот LG.

Овие Пумпи гарантират долгорочно квалитетна и чиста вода во вашиот дом. LG како светски познат бренд по производсвото на овие филтри и пумпи ги има добиено сите сертификати и атест контролите на сите држави вклучувајки и Република Северна Македонија. Во почетокот на 2020 Водата е тестирана бо Институтот за јавно здравје и храна.

За подетални Инфромации , Нарачка слободно контактирајте не на :

тел : 0038970605495

емаил : [email protected]

           [email protected]

Leave a Reply

All fields are required