Ворнете - Тетово - Преставник на INCGO

Ворнете - Тетово - Преставник на INCGO

Ворнете - Тетово - Преставник на INCGO

Брендот INGCO е еден од најголемиотe светски брендови со широк асортиман што нуди широк опсег на алатки, рачни алатки, апарати за заварување, алати за производство , градинарски алат, рачен алат додатоци за електричен алат, производи за лична заштита и потрошен материјал за аматери и професионалци во градежништвото.

2 Comments

  • bzzb 2020-05-21 19:47:09

    korektna firma

Leave a Reply

All fields are required