CGSLI2001

New product

5 Items

Батериска пила за дрва 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

  • Напон 20V
  • Мах.моќност 100w
  • Брзина на ланец 3700-4500rpm
  • Должина на меч 30см
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериска пила за дрва 20V

Батериска пила за дрва 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

  • Напон 20V
  • Мах.моќност 100w
  • Брзина на ланец 3700-4500rpm
  • Должина на меч 30см
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

3 други производи во иста категорија: