CRSLI1151

New product

5 Items

Батериска двоодна пила 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

  • Напон: 20V Вртежи: 0-2800/мин
  • Капацитет на сечење:
  • Дрво/115mm Метал/8mm
  • 2 резервни пили
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериска двоодна пила 20V

Батериска двоодна пила 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

  • Напон: 20V Вртежи: 0-2800/мин
  • Капацитет на сечење:
  • Дрво/115mm Метал/8mm
  • 2 резервни пили
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

3 други производи во иста категорија: