FCLI12081

New product

5 Items

Полнач за 12V батерии

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Напон: 12V
Наполнува батерија од 12V 1.5Ah за 2 часа
Погодно е за повеќекратни алатки INGCO 12V
Спакувано со кутија во боја

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Полнач за 12V батерии

Полнач за 12V батерии

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Напон: 12V
Наполнува батерија од 12V 1.5Ah за 2 часа
Погодно е за повеќекратни алатки INGCO 12V
Спакувано со кутија во боја

6 други производи во иста категорија: