FBLI2002

New product

5 Items

Батерија 20V / 4.0 A

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

Капацитет: 20V

Lithium-Ion 4.0Ah Батерија 

Индикатор на траење

Оваа батерија пасира на алатите од

POWER SHARE програмата

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батерија 20V / 4.0 A

Батерија 20V / 4.0 A

Капацитет: 20V

Lithium-Ion 4.0Ah Батерија 

Индикатор на траење

Оваа батерија пасира на алатите од

POWER SHARE програмата

6 други производи во иста категорија: