RH 150028

New product

5 Items

Ударен ротирачки чекан 1500W

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz
 • МОЌНОСТ 1500W
 • ВРТЕЖИ 850rpm
 • УДАРИ 4400bpm
 • УДАРНА СИЛА 5.5J
 • БУШЕЊЕ БЕТОН 32mm
 • ЖЕЛЕЗО 13mm
 • ДРВО 40mm
 • 3 БУРГИИ
 • 2 ДЛЕТИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Ударен ротирачки чекан 1500W

Ударен ротирачки чекан 1500W

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz
 • МОЌНОСТ 1500W
 • ВРТЕЖИ 850rpm
 • УДАРИ 4400bpm
 • УДАРНА СИЛА 5.5J
 • БУШЕЊЕ БЕТОН 32mm
 • ЖЕЛЕЗО 13mm
 • ДРВО 40mm
 • 3 БУРГИИ
 • 2 ДЛЕТИ

10 други производи во иста категорија: