RGH 9018

New product

10 Items

Ударен ротирачки чекан 800W

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 800 W
 • ВРТЕЖИ 0-1200r / min
 • УДАРИ ВО МИНУТА 0-5300 / min
 • УДАРНА СИЛА 2.5J
 • БУШЕЊЕ БЕТОН ДО 26 мм СДС+
 • ТЕЖИНА 2.90 Kg
 • 3 БУГИИ
  2 ДЛЕТИ

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Ударен ротирачки чекан 800W

Ударен ротирачки чекан 800W

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 800 W
 • ВРТЕЖИ 0-1200r / min
 • УДАРИ ВО МИНУТА 0-5300 / min
 • УДАРНА СИЛА 2.5J
 • БУШЕЊЕ БЕТОН ДО 26 мм СДС+
 • ТЕЖИНА 2.90 Kg
 • 3 БУГИИ
  2 ДЛЕТИ

10 други производи во иста категорија: