CVLI2001

New product

5 Items

Батериска рачна правосмукалка 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

 • Напон 20V
 • Капацитет за прашина 0.7л
 • Вакумски притисок High:≥7.0KPa
  Normal:≥5.0KPa
 • 6 Додатоци
 • Батеријата и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериска рачна правосмукалка 20V

Батериска рачна правосмукалка 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

 • Напон 20V
 • Капацитет за прашина 0.7л
 • Вакумски притисок High:≥7.0KPa
  Normal:≥5.0KPa
 • 6 Додатоци
 • Батеријата и полнач не се вклучени во цената

1 друг производ во иста категорија: