MXLI2001

New product

5 Items

Батериски миксер 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

  • Напон 20V
  • Вртежи 0-650rpm
  • Навој за мешање M14
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски миксер 20V

Батериски миксер 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

  • Напон 20V
  • Вртежи 0-650rpm
  • Навој за мешање M14
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената