DDM 19001

New product

5 Items

Машина за бушење со крун

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

Mоќност 2300W
Диаметар на бушење: 52-165 мм
3 брзини
1; 400-850rpm

2; 750-1650rpm

3; 1200-2650rpm

Тежина 12.00kg

Куфер за носење 

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Машина за бушење со крун

Машина за бушење со крун

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

Спецификации:

Mоќност 2300W
Диаметар на бушење: 52-165 мм
3 брзини
1; 400-850rpm

2; 750-1650rpm

3; 1200-2650rpm

Тежина 12.00kg

Куфер за носење 

2 други производи во иста категорија: