CACLI2001

New product

5 Items

Рачен батериски дувач за гуми 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

  • Напон: 20V
  • Макс. притисок: 10/Bar
  • Адаптер за топки
  • Адаптер за гуми
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Рачен батериски дувач за гуми 20V

Рачен батериски дувач за гуми 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации:

  • Напон: 20V
  • Макс. притисок: 10/Bar
  • Адаптер за топки
  • Адаптер за гуми
  • Батерија и полнач не се вклучени во цената

2 други производи во иста категорија: