CSGLI2011

New product

5 Items

Батериски пиштол за фарбање

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

Спецификации :

 • Напон: 20V
 • Притисок на прскање: 0.1-0.2 Bar
 • Макс. проток: 600ml/мин
 • Макс. густина на течност:40 DIN-s
 • Резервоар: 800/ml
 • Сад за мерење на течност
 • Игла за чистење на дизната
 • Батерија и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски пиштол за фарбање

Батериски пиштол за фарбање

Спецификации :

 • Напон: 20V
 • Притисок на прскање: 0.1-0.2 Bar
 • Макс. проток: 600ml/мин
 • Макс. густина на течност:40 DIN-s
 • Резервоар: 800/ml
 • Сад за мерење на течност
 • Игла за чистење на дизната
 • Батерија и полнач не се вклучени во цената

1 друг производ во иста категорија: