CRHLI1601

New product

5 Items

Батериски ударен чекан 20V

0 Ден

Buy in one click

More info

Description

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

 • Напон: 20V Вртежи: 0-900/мин
 • Удари: 0-5100/мин
 • Ударна моќност: 1.5J SDS+ футер
 • Макс. капацитет на бушење бетон ø13
 • 3 бургии
 • Батерија и полнач не се вклучени во цената

Reviews

Reviews

Нема прегледи на клиентите за моментов.

напиши преглед

Батериски ударен чекан 20V

Батериски ударен чекан 20V

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Спецификации :

 • Напон: 20V Вртежи: 0-900/мин
 • Удари: 0-5100/мин
 • Ударна моќност: 1.5J SDS+ футер
 • Макс. капацитет на бушење бетон ø13
 • 3 бургии
 • Батерија и полнач не се вклучени во ценат