Showing 1 - 3 of 3 items
  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: ВОЛТАЖА 220-240 V ФРЕКВЕНЦИЈА 50 Hz МАКСИМАЛНО ПРОИЗВЕДУВА 0.8 kW КОНСТАНТЕНО ПРИЗВЕДУВА 0.65 kW ВРТЕЖИ 3000 rpm DC ВОЛТАЖА DC 12 V, 8.3 A КОНСТАНТНО РАБОТЕЊЕ 13 ЧАСА РЕЗЕРВАР 4 LT 63cc МОТОР , ДВОТАКТЕН, 2.0 hp, БЕНЗИНЕЦ ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ПАЛЕЊЕ РАЧНО

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: ВОЛТАЖА 220-240 V ФРЕКВЕНЦИЈА 50 Hz АВТОМАТСКО СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА ВОЛТАЖА МАКСИМУМ ПРОИЗВЕДУВА 3.5 KW КОНСТАНТНО ПРОИЗВЕДУВА 2.8 KW ВРТЕЖИ 3000 rpm DC ВОЛТАЖА 12 V, 8.3 A КОНСТАНТНО РАБОТЕЊЕ 11 Hours 4 ТАКТЕН МОТОР 208 cc ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ПАЛЕЊЕ РАЧНО РЕЗЕРВАР 15 lt

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: ВОЛТАЖА 220-240 V ФРЕКВЕНЦИЈА 50 Hz АВТОМАТСКО СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА ВОЛТАЖА МАКСИМУМ ПРОИЗВЕДУВА 5.5 KW КОНСТАНТНО ПРОИЗВЕДУВА 5.0 KW DC ВОЛТАЖА 12 V 8.3 A КОНСТАНТНА РАБОТА 9 Hours OHV 13-HP 4 ТАКТЕН МОТОР 420 cc ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ АВТОМАТСКО ПАЛЕЊЕ СО КЛУЧ РЕЗЕРВАР 25 lt ТРКАЛЦА ЗА ЛЕСНО ДВИЖЕЊЕ