Showing 1 - 2 of 2 items
  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОСТ 6.2 KVA НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz ИЗЛЕЗНА ВОЛТАЖА 48 V ИЗЛЕЗНА СТРУЈА  55-160 A   КАПАЦИТЕТ НА ЗАВАРУВАЊЕ ЕЛЕКТРОДИ  ø2-4 ТЕЖИНА 22.5 Kg ВКЛУЧЕНИ МАСКА ЗА ВАРЕЊЕ , ЧЕЛИЧНА ЧЕТКА СО ЧЕКАН  И КАБЛИ

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОСТ 7.5 KVA НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz ИЗЛЕЗНА ВОЛТАЖА 48 V ИЗЛЕЗНА СТРУЈА 60-200 A МАКСИМАЛНА ИЗЛЕЗНА СТРУЈА 160 A КАПАЦИТЕТ ЗА ВАРЕЊЕ ЕЛЕКТРОДИ ø2.5-4 ТЕЖИНА 22.5 Kg ВКЛУЧЕНИ МАСКА ЗА ВАРЕЊЕ , ЧЕЛИЧНА ЧЕТКА И КАБЛИ