Showing 1 - 3 of 3 items
  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА IGBT инвертер технологојаНапон: 1-220-240/Vфреквенција: 50-60 HzИзлезна струја: 10-200/АРаботен циклус:200Ана 60%Макс.Излезна Струја: 200/АДиаметар на електрода:1,6-5,01 држач за електрода1 штипалка за маса1 челична четка и маска за варењепакувана во кутија

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА IGBT инвертер технологојаНапон: 1-220-240/Vфреквенција: 50-60 HzИзлезна струја: 10-180/АРаботен циклус:180А на 40%Макс.Излезна Струја: 180/АДиаметар на електрода:1,6-4,01 држач за електрода1 штипалка за маса1 челична четка и маска за варењепакувана во кутија

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: ИНВЕРТЕР CО АПАРАТ 200A НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz МОНОФАЗЕН ВОЛТАЖА 11-26 V ИЗЛЕЗНА СТРУЈА 25-200 A ЗАВАРУВА ЖИЦА 0.6-0.8 mm ОПЕРАТИВЕН ЦИКЛУС 200A НА 35% ТЕЖИНА 15.00 Kg 1 ПИШТОЛ CO2 1 КЛЕШТА ЗА МАСА