Showing 1 - 3 of 3 items
  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА  Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50Hz МОЌНОСТ 1400W МAX ДИАМЕТАР НА ПИЛА 185mm ВРТЕЖИ БЕЗ ТЕРЕТ 4800rpm ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ ПОД АГОЛ 45 °: 44mm 90 °: 65mm ТЕЖИНА 4.0Kg БКЛУЧЕНО 1 ПИЛА 185мм 24 ЗАБИ

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50Hz МОЌНОСТ 2200W МAX ДИАМЕТАР НА ПИЛА 235mm ВРТЕЖИ 4200rpm ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ ПОД АГОЛ45 °: 60mm90 °: 85mm ТЕЖИНА 4.0Kg ВКЛУЧЕНО 1 ПИЛА СО 40 ЗАБИ

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации : Напон: 220-240/V 50-60 Hz Моќност: 1500W Вртежи: 9000/min Диаметар на диск: Ø125 Длабина на сечење:3-29mm Ширина: 30mm 1 штемајц 4 дијамантски резервни дискови