Showing 1 - 7 of 7 items
 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОС 350WНАПОН 220 ~ 240V ~ 50HzВРТЕЖИ 2950rpmДИАМЕТАР НА ДИСК 200 mmТЕЖИНА 11.00 kgЗАШТИТНО СТАКЛО ПРИ РАБОТА

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОС 350WНАПОН 220 ~ 240V ~ 50HzВРТЕЖИ 2950rpmДИАМЕТАР НА ДИСК 200 mmТЕЖИНА 11.00 kgЗАШТИТНО СТАКЛО ПРИ РАБОТА

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: MoЌНОСТ 1400 Watt НАПОН 220 ~ 240V ~ 50Hz ВРТЕЖИ 5 000rpm ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø210mm АЛУМИНИУМСКА ПОДЛОГА ДЛАБИНА И ШИРИНА НА СЕЧЕЊЕ 55x120mm СЕЧЕЊЕ АГОЛ 0-45 ° ЛЕВО И ДЕСНО КОСО СЕЧЕЊЕ 45 ° ЛЕВО ТЕЖИНА 6.00 kg

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОСТ 1800 W НАПОН 220-240V ~ 50Hz ВРТЕЖИ 4 500 rpm ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø254 mm РАБОТНА МАСА 0-45 ° ЛЕВО/ДЕСНО АГОЛНО И КОСО СЕЧЕЊЕ 0-45 ° СЕЧЕЊЕ 235 mm Max СЕЧЕЊЕ 90×305 mm ТЕЖИНА 19.00 Kg

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОСТ 2000 W НАПОН 220 V-240 V ВРТЕЖИ 4 200rpm ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø305mm МОЖНОСТИ ЗА СЕЧЕЊЕ 0ºx 90º: 85x185mm ДЛАБИНА НА СЕЧЕЊЕ СО СПУШТЕНА МАСА 55 mm АГОЛНО И КОСО СЕЧЕЊЕ 0-45°ЛЕВО/ДЕСН РАБОТНА МАСА 46x38cm ТЕЖИНА 19.0 Kg

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: МОЌНОСТ 1600 W НАПОН 220 V-240 V ВРТЕЖИ 2 800rpm ИНДУКЦИСКИ МОТОР ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø305mm МОЖНОСТИ ЗА СЕЧЕЊЕ 0ºx 90º: 60x185mm ДЛАБИНА НА СЕЧЕЊЕ СО АГОЛНО И КОСО СЕЧЕЊЕ 0-45°ЛЕВО/ДЕСН

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: Моќност: 1500 W Брзина без оптоварување: 4800 rpm Дијаметар : 254 мм 650 x 430mm работна маса агол 45º