Showing 1 - 2 of 2 items
  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50Hz МОЌНОСТ 500 W ВРТЕЖИ 33500 rpm ПРИМА САМО 6mm НОЖЕВИ ВКЛУЧЕН 1 ПАРАЛЕЛЕН ВОДИЧ 1 КЛУЧ ТЕЖИНА 1.50 kg

  • 0 Ден

    1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50Hz МОЌНОСТ 2200 W ВРТЕЖИ 9000-23000 rpm ДЛАБИНА НА СЕЧЕЊЕ 0-60 mm ПРИМА 6,8,12 mm НОЖЕВИ ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА ТЕЖИНА 3.6 Kg 1 РЕЗЕРВНА ШАЈБНА 1 ВОДИЧ ЗА СЕЧЕЊЕ 1 ПАРАЛЕЛЕН ВОДИЧ 1 КЛУЧ