Showing 1 - 5 of 5 items
 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50 Hz МОЌНОСТ 570 W ВРТЕЖИ 800-3000 rpm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ ДРВО 65 mm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ 8 mm 4 БРЗИНИ ТЕЖИНА 2.30 kg

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50 Hz МОЌНОСТ 650 W ВРТЕЖИ 800-2800 rpm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ ДРВО 80 mm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ 8 mm 4 БРЗИНИ ТЕЖИНА 2.30 kg

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50 Hz МОЌНОСТ 800 W ВРТЕЖИ 800-3000 rpm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ ДРВО 110 mm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ 8 mm 4 БРЗИНИ ТЕЖИНА 2.50 kg СЕТ ПИЛИ

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50 Hz МОЌНОСТ 750 W ВРТЕЖИ 800-3000 rpm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ ДРВО 110 mm МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ 10 mm 4 БРЗИНИ ТЕЖИНА 2.30 kg СЕТ ПИЛИ

 • 0 Ден

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА Спецификации: НАПОН 220-240 V ~ 50 Hz МОЌНОСТ 800 Watt ВРТЕЖИ 0-2800 rpm ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА БРЗИНА СИСТЕМ ЗА БРЗО МЕНУВАЊЕ СЕЧИЛО ВКЛУЧЕНО 1 ПИЛА ЗА ДРВО 1 ЗА МЕТАЛ ТЕЖИНА 2.20 kg